x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La un pas de stele - din 2 aprilie, la Euforia TV

La un pas de stele - din 2 aprilie, la Euforia TV

03 Apr 2012   •   08:58
La un pas de stele - din 2 aprilie, la Euforia TV

“La un pas de stele' prezinta povestea a sase elevi de la Liceul de Arta care se lupta pentru a-si transforma visele in realitate si sa devina staruri in industria muzicala coreeana. Go Hye este o eleva care viseaza sa studieze muzica clasica, dar este nevoita sa renunte la dorinta ei pentru a isi ajuta tatal sa isi plateasca datoriile. Chiar si asa, Go are nevoie de alti doi elevi pentru a reusi sa formeze o trupa si sa se inscrie la Liceul de Arta Kirin. Cei doi colegi pe care reuseste sa ii convinga sunt Song Sam Dong, care traieste la tara si Jin Guk, pe care il intalneste in timp ce incearca sa scape de unul din creditorii tatalui ei.

Cum isi va realiza Go Hye visele, urmariti in fiecare zi de luni pana vineri de la 17:30 pe Euforia TV.

Euforia TV a introdus in grila sa de programe serialele drama coreene anul trecut. Datorita numarului mare de fani, Euforia TV continua si in 2012 seria succeselor internationale. Dupa “Povestea tinerei Gisaeng', “49 de zile', “Baieti de bani gata', “Gradina Secreta' si “Baiat rau', “Chip de copil “, “Pasarea spin' pe slot-ul orar L-V 17:30 urmeaza “La un pas de stele' . Pentru a raspunde cererii publicului, am extins deja de ceva vreme slotul serialelor coreene, difuzand de luni pana vineri de la ora 16:00 “Love you a thousand times', de “Curtezana', “Parfum de femeie' si “Promisiunea'.

Pe parcursul anului vor urma si alte seriale premiate, cu actori foarte buni si ecranizari de exceptie, Euforia TV avand o relatie stransa de achizitii cu primii trei cei mai buni producatori coreeni.

Serialele coreene difuzate de Euforia TV sunt seriale-drama contemporane, in care componenta de lifestyle este esentiala: coafuri la moda, tinute trendy, decoratiuni interioare moderne, masini si bijuterii de lux. De asemenea am adaugat si componenta traditionala prin seriale ce contin obiceiuri si costume specifice culturii coreene.

Mai multe infomatii despre serial si alte emisiuni pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.euforia.tv si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV //

Euforia TV continua strategia de pozitionare ca post TV generalist pentru femei – adresandu-se target-ului fidelizat de femei – femeia activa, moderna, inteligenta, pozitiva, puternica, preocupata de toate aspectele vietii sale si de evolutia personala. Astfel, in 6 ani, Euforia TV si-a castigat respectul telespectatoarelor fidele pe care a incercat mereu sa le multumeasca. Euforia TV face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

×
Subiecte în articol: mass media