x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lacătele pe rezervoarele ambulanţelor, măsură antifurt

Lacătele pe rezervoarele ambulanţelor, măsură antifurt

de Gabriela Mladin    |    16 Noi 2011   •   14:51

Inelele puse pe rezervoarele salvarilor de la Serviciului de Ambulanta Gorj, au adus, doar intr-o luna, o economie de sase tone de combustibil. Decizia de montare a lacatelor pe rezervoarele ambulantelor a fost luata dupa ce Ministerul Sanatatii a descoperit ca o cantitate de 18 tone de motorina nu a putu fi justificata.

Satul sa constate ca deplasarile la interventie ale ambulantelor nu bat cu consumul de motorina, managerul Serviciului de Ambulanta Gorj a gasit o solutie care, in final, s-a dovedit a fi eficienta. A pus inele pe rezervoarele masinilor de interventie. Decizia a fost luata in urma cu o luna, iar rezultatele deja se vad.

"Am economisit, intr-o luna sase tone de motorina, dupa ce am introdus aceste inele pe rezervoare. Eu cred ca este o decizie buna, pentru ca se vede si rezultatul', a declarat Marinica Niculescu, manager interimar Serviciul de Ambulanta Gorj. Daca am face un calcul, cei 82 de soferi ai Serviciului de Ambulanta Gorj au economisit cate aproape 80 de litri de combustibil de fiecare. Si asta doar intr-o singura luna.

In vara, in urma unui control al Ministerului Sanatatii, fosta conducere a Ambulantei din Gorj nu a putut justifica 18 tone de motorina in aproape 2 ani. Acum, noua conducere se judeca cu soferii pentru a recupera suma de aproape un miliard de lei vechi pe tonele de combustibil lipsa.

×
Subiecte în articol: combustibil ambulante