x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Laszlo Borbely, despre acuzaţiile DNA: Justiţia trebuie să-şi facă datoria

Laszlo Borbely, despre acuzaţiile DNA: Justiţia trebuie să-şi facă datoria

04 Apr 2012   •   11:19
Laszlo Borbely, despre acuzaţiile DNA: Justiţia trebuie să-şi facă datoria

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat ca procurorii DNA nu i-au adus la cunostinta, pana in prezent, nicio acuzatie si ca isi va exprima un punct de vedere dupa ce se va edifica "despre ce este vorba".

"Nu stiu despre ce este vorba. Mai intai, trebuie sa ma edific sau sa imi aduca la cunostinta cineva, nu prin presa, ci in mod oficial. Daca ma voi edifica despre ce este vorba, fiti convinsi ca voi reveni cu alte detalii, dar nu vreau sa intru speculatii. Justitia trebuie sa-si faca datoria", a precizat, intr-o scurta declaratie de presa, Laszlo Borbely, anunta Agerpres.

Ministrul Mediului a amintit faptul ca, in cursul lunii iulie 2011, a mai existat o "incercare" a DNA in ceea ce-l priveste, dar institutia a revenit ulterior cu precizari ca nu exista niciun fel de urmarire impotriva sa.

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii miercuri, procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de Laszlo Borbely, deputat in Parlamentul Romaniei si ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere.

×