x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Licenţa din septembrie de la Spiru Haret a fost suspendată

Licenţa din septembrie de la Spiru Haret a fost suspendată

09 Sep 2010   •   00:00

Absolvenţii învăţământului la distanţă de la Universitatea Spiru Haret, formă neautorizată de către Ministerul Educaţiei,   ar fi trebuit să susţină din nou examenul de licenţă în perioada 15 -30 septembrie.

Ministerul Educaţiei şi USH nu au reuşit însă să ajungă la un acord privind condiţiile de desfăşurare a acestui examen. În consecinţă, licenţa a fost suspendată până la un termen încă necunoscut. Între timp, aproximativ 15.000 de absolvenţi rămân cu diplomele nerecunoscute.

Examenul de licenţă trebuia să se dea în perioada 15-30 septembrie, dar nu mai este de actualitate. Acest lucru a fost deja comunicat forurilor din subordinea universităţii cu rang de suspendare a examenului până când o să apară un act normativ din partea Ministerului Educaţiei, un document juridic ferm, din care să rezulte condiţiile clare de desfăşurare a examenului", a declarat pentru realitatea.net, purtătorul de cuvânt al Universităţii Spiru Haret, Corneliu Toader.

În acest moment, Universitatea Spiru Haret aşteaptă acest document care trebuie "să fie concret, ca să nu mai existe riscul de a face asemenea demersuri, care au venit dintr-o poziţie de sprijin a absolvenţilor noştri care au "beneficiat" de atuuri negative, când au fost scoşi din concursurile de titularizare, secundariat sau definitivat", a completat oficialul.

×
Subiecte în articol: scoala