x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderii USL Arad au votat pentru o schimbare în bine

Liderii USL Arad au votat pentru o schimbare în bine

de Dobrater Lucian    |    10 Iun 2012   •   12:43
Liderii USL Arad au votat pentru o schimbare în bine

Candidatii si liderii USL s-au prezentat la vot de dimineata, cu increderea ca aradenii vor iesi la vot si vor face cele mai bune alegeri.

Candidatul USL la Primaria municipiului Arad, Lia Ardelean, a votat dimineata in Sectia nr. 53 din cartierul natal Gai, insotita si de fiul ei Mihai. Lia Ardelean si-a exprimat optiunea pentru schimbarea actualei conduceri administrative a Aradului, declarandu-se optimista in legatura cu prezenta la urne a aradenilor. 'Am votat pentru bunastarea aradenilor, pentru schimbare, pentru ca Aradul sa fie intr-adevar orasul in care merita sa traiesti. Aradul trebuie sa fie in rand cu tara, nu sa ramana o insula verde-portocalie intr-un ocean tricolor. Le multumesc aradenilor care deja au votat si ii rog pe toti cetatenii sa isi exprime optiunea constitutionala pe care o au o data la patru ani. Aradeni, nu va risipiti voturile!', a declarat Lia Ardelean la iesirea din sectia de votare.

Co-presedintele USL Arad, Dorel Caprar a spus la iesirea din sectia de vot ca voteaza pentru a schimba in bine viata oamenilor. 'Am votat cu gandul la viitor si la copiii nostri, pentru o administratie care sa lucreze in interesul oamenilor, pentru o administratie care va lupta impotriva coruptiei si va face lucruri bune pentru cetateni. Am votat pentru o administratie care nu va fura banii publici, ci ii va folosi cumpatat, in interesul cetatenilor. Ii indemn pe aradeni sa iasa la vot, sa nu ii lase pe altii sa decida pentru ei' a spus Dorel Caprar.

Florin Galis, co-presedinte al Organizatiei Municipale USL, a declarat la iesirea din sectia de votare: 'am votat pentru ca Aradul sa se racordeze la trendul majoritar politic din tara. De asemenea, am votat pentru a administratie care, atunci cand vom vorbi despre realizari, sa nu mai le asociem cu hotia, din ciclul «a furat dar totusi a facut ceva»'.

×