x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie

Liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie

04 Apr 2012   •   09:56
Liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie

Presedintele Confederatiei "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a anuntat miercuri ca este cercetat de procurorii DNA pentru fapte de coruptie in legatura cu atribuirea unor lucrari de reparatii la doua hoteluri apartinand societatii Alfa Hotels SRL.

Potrivit Mediafax, liderul "Cartel Alfa" a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, un proces-verbal al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din 31 ianuarie 2011, potrivit caruia procurorul Claudia Rosu s-a autosesizat in ceea ce-l priveste pe Bogdan Hossu, in acelasi dosar care il viza si pe fostul presedinte al CNSLR-Fratia Marius Petcu.

In conferinta de presa, liderul sindical s-a aparat spunand ca reparatiile pentru cele doua hoteluri - Hotelul Carpati din Predal si Hotelul Parang din Olanesti - nici macar nu au fost atribuite, pentru unul dintre ele licitatia nefiind incheiata inca.

"Nepotii mei au sapte si noua ani, e cam greu sa aiba firme", a spus Hossu.

Hossu sustine ca pana in prezent nu a fost chemat niciodata la DNA, motiv pentru care, nemultumit de faptul ca nu a fost lasat sa raspunda acuzatiilor, s-a adresat Inspectiei judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii, reclamand conduita procurorilor Claudia Rosu si Lucian Papici, autorii documentelor care il vizeaza.

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat, in 8 decembrie 2011, pe Marius Petcu, fostul lider al CNSLR-Fratia si al Federatiei Sanitas, la sapte ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

×