x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, audiat de procurorii DNA în dosarul referendumului

Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, audiat de procurorii DNA în dosarul referendumului

29 Aug 2012   •   07:39
Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, audiat de procurorii DNA în dosarul referendumului

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, este audiat, la aceasta ora, la DNA Cluj, intr-un dosar legat de referendumul din 29 iulie. Senatorul a declarat ca a fost chemat de procurori in calitate de martor.

"Am fost citat in calitate de martor pentru data de 21 august, dar acum au reusit sa vin pentru ca am fost plecat in concediu. M-am intors, m-am dus la Bucuresti ca sa facem cvorum in Parlament, ca sa se citeasca decizia CCR. Am venit fara avocat pentru ca am constiinta curata, si PNL are constiinta curata. Din punctul nostru de vedere, este un dosar politic si acest lucru se va demonstra pana la urma. Imi fac datoria de cetatean de a veni in fata procurorilor, de a raspunde la intrebari, de a spune ceea ce este de spus si de a clarifica odata acest subiect", a afirmat Nicoara, potrivit Mediafax.

Tot astazi, DNA Cluj va fi audiat si consilierul local Steluta Cataniciu, seful de campanie al PNL Cluj pe perioada referendumului.

In dosarul privind infractiunile comise la referendumul de demitere a lui Traian Basescu s-a inceput urmarirea penala fata de fostul ministru al apararii Teodor Atanasiu, precum si a lui Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu. Acestia sunt acuzati de trafic de influenta, promisiune sau dare de bani in scopul de a determina alegatorii sa voteze in cadrul referendumului.


×