x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Limbile de lemn trase de judecătoarea Aspazia Cojocaru lui Nicolae Ceauşescu pe vremea când era o jună cercetătoare

Limbile de lemn trase de judecătoarea Aspazia Cojocaru lui Nicolae Ceauşescu pe vremea când era o jună cercetătoare

27 Aug 2012   •   15:19
Limbile de lemn trase de judecătoarea Aspazia Cojocaru lui Nicolae Ceauşescu pe vremea când era o jună cercetătoare

Neprecupetind niciun efort in procesul de parvenire, care se pare ca a purtat-o pana la nivelul de judecator - purtator de roba purpurie in Curtea Constitutionala, doamna Aspazia Cojocaru - juna cercetatoare la Institutul de Cercetari Juridice, in 1979 - nu avea cum rateze oportunitatea de a trage niste limbi, de lemn, asa cum cereau timpurile, regimului comunist.

Cu aceeasi nonsalanta cu care probabil a invalidat, in ciuda tuturor evidentelor care demonstrau contrariul, rezultatele referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, Aspazia Cojocaru aborda, in Revista Romana de Drept, normele impuse de regimul comunist pentru a consfinti, o data pentru totdeauna, decesul proprietatii private.

Articolul "Importanta consiliilor unice agroindustriale de stat si cooperatiste in conducerea unitara a agriculturii noastre socialiste", semnat de Aspazia Cojocaru, nu face decat sa prezinte succint pozitia de forta a Partidului Comunist care isi impune regulile in politica agrara, pentru desfiintarea definitiva a agriculturii taranesti si a micii proprietati.

Articolul, de colectie, ii asigura pe toti cetatenii Romaniei, ca vorbele tovarasului Nicolae Ceausescu, de la una din celebrele sale Plenare, vor fi transpuse in fapte.

"Asa cum arata tovarasul Nicolae Ceausescu, in Cuvintarea de la Plenara, aceste masuri fac parte integranta din politica agrara a partidului nostru in etapa de dezvoltare a societatii noastre socialiste. Ele sunt menite sa creeze un cadru organizatoric si economic mai bun, in vederea infaptuirii programului agrar elaborat de Congresul al XI-lea, sa sporeasca rolul si contributia agriculturii la faurirea societatii socialiste multilateral dezvoltate in tara noastra", scria, cat se poate de natural, Aspazia Cojocaru.

Nimic nu se schimba, totul se transforma. Pentru Aspazia Cojocaru, Nicolae Ceausescu a fost inlocuit de Traian Basescu, idealul ramanand acelasi viitorul luminos, nu al Romaniei, ci al avantajelor aduse de colaborarea cu regimul.

informatie publicata pe contul de Facebook al Militiei Spirituale

×