x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lista actualizată a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Iese Marea Britanie

Lista actualizată a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Iese Marea Britanie

25 Mar 2021   •   21:18
Lista actualizată a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Iese Marea Britanie

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat joi lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, iar Raed Arafat a anunțat că Marea Britanie a ieșit din lista galbenă.

Persoanele care se întorc în România din Marea Britanie nu mai trebuie să stea în carantină, a anunțat șeful DSU, Raed Arafat, pentru că această țară nu mai este între țările cu risc epidemiologic ridicat.

Întoarcerea din alte ţări înseamnă încă intrarea în carantină sau izolare la domiciliu pentru cel puţin zece zile. Este vorba de statelor cu risc epidemiologic ridicat: Teritoriul Insulelor Wallis și Futuna, Bonaire, Saint Eustatius și Saba, Cehia, Estonia, Bonaire, San Marino, Muntenegru, Ungaria, Muntenegru, Iordania, Serbia, Seychelles, Curacao, Polonia, Liban, Aruba, Andorra, Bulgaria, Cipru, Suedia, Macedonia de Nord, Malta, Palestina, Franța, Unuguay, Bahrain, Italia, Kosovo, Slovenia, Republica Moldova, Olanda, Brazilia, Slovacia, Monaco, Austria, Luxemburg, Belgia, Kuweit, Bosnia și Hețegovina, Chile, Letonia, Paraguay, Africa de Sud.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tari cu risc epidemiologic ridicat