x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Live for Life

Live for Life

20 Apr 2012   •   11:01

Cu totii cunoastem amplele campanii organizate de Fundatia Mereu Aproape, precum “Lasati-ma sa invat', “Apa trece - Romania ramane' sau “Vreau sa fiu demn', in care multi dintre voi v-ati implicat activ. Pe langa aceste proiecte, colegii nostri se straduiesc sa ofere sprijin si unor cazuri individuale, cum este cel al lui Radu Stefan, un baietel de doi ani, bolnav de cancer.

Un tratament costisitor in valoare de 40 000 euro in Germania este singura sansa de supravietuire pentru Radu. Printr-un SMS pus la dispozitia familiei de catre Fundatia Mereu Aproape, s-au strans deja 30 262 euro, fonduri utilizate pentru inceperea tratamentului.

Pentru a reusi sa stranga si restul de 10 000 de euro, colegii nostri din Fundatia Mereu Aproape apeleaza la marinimia, bunatatea si puterea noastra de persuasiune. Astfel, miercuri 25 aprilie, incepind cu ora 21:00 suntem cu totii invitati in club Tribute la un super concert, LIVE for LIFE sustinut de VUNK si A5HA. Ambele trupe au acceptat sa cante pro-bono, iar fondurile obtinute din vanzarea biletelor sa fie puse la dispozitia lui Radu Stefan.

Va asteptam si pe pagina de Facebook a evenimentului Live for Life. Va puteti invita prietenii pentru a va bucura de muzica buna si astfel puteti contribui la salvarea unei vieti. Pretul biletului este de 30 ron, iar rezervarile se fac la numarul de telefon 0728.742.883.

×
Subiecte în articol: mass media