x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator LIVE text. România - Ungaria 1-1, Dzsudzsak egalează din lovitură liberă

LIVE text. România - Ungaria 1-1, Dzsudzsak egalează din lovitură liberă

11 Oct 2014   •   20:40
LIVE text. România - Ungaria 1-1, Dzsudzsak egalează din lovitură liberă
UPDATE 20:42 - Gol Ungaria! Dzsudzsak înscrie dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri

UPDATE 19:47 -
Gol România! Raul Rusescu înscrie din centrul careului, după o pasă venită de la Răzvan Raţ!

UPDATE 19:15 - Dorin Goian iese accidentat de pe teren, iar în locul său intră Florin Gardoş. În minutul 7, Elek îl faultează pe Maxim şi apoi îl loveşte involuntar cu genunchiul în cap, arbitrul îl avertizează verbal pe fotbalistul maghiar.

Incidente au avut loc şi printre suporterii români şi forţele de ordine din ambele peluze.

UPDATE 19:00 -
În timpul intonării imnului, s-au aruncat cu torţe şi scaune dispre ambele galerii. Imnul ungurilor a fost huiduit şi s-au aruncat cu foarte multe petarde.

_____________________________

Ultraşii maghiari s-au lăudat că vin în România înarmaţi cu bâte şi cuţite!

Cei aproximativ 1.000 de ultraşi maghiari care au ajuns în Bucureşti cu câteva ore în urmă, au început să facă ravagii în Capitală.

Ultraşii au aprins zeci de torţe şi petarde şi au scandat injurii la adresa României încă de la plecarea din Budapesta. În gările din Curtici şi Arad au aruncat cu petarde, cutii şi sticle de bere. La plecarea din gara Curtici, ungurii au aruncat cu petarde şi cutii goale de bere şi mai mulţi poliţişti şi jandarmi s-au urcat în tren pentru a-i escorta până la Bucureşti.

Cele şase autocare care i-au transportat pe suporterii maghiari de la Pantelimon spre Arena Naţională au fost supravegheate cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie, pentru a evita eventualele incidente.

Suporterii, mulţi dintre ei beţi, erau pregătiţi de violenţe încă dinaintea sosirii în Bucureşti. Susţinătorii naţionalei Ungariei aflaţi în gară fluturau cu mândrie steagurile, afişele şi pancartele cu injurii la adresa românilor şi cu mesaje de revendicare a Ardealului şi a Ţinutului Secuiesc. Mai mult, ei au publicat pe un site fotografii cu arsenalul pregătit pentru meci: cuţite, bâte şi măşti.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a declarat că peste 12.000 de jandarmi, polițiști și polițiști de frontieră sunt implicați în măsurile de siguranță luate cu ocazia meciului de fotbal dintre Româna și Ungaria. Anul trecut, suporterii unguri veniţi la Bucureşti au lăsat prăpăd în urmă. Ei au devastat trenurile şi autobuzele şi s-au încăierat cu forţele de ordine încă de la sosirea la Gara de Nord.
 

×
Subiecte în articol: suporteri maghiari ultrasi unguri