x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea: "Am primit ameninţări, s-a dorit ca cineva din familia mea să fie arestat. Vreau să-i transmit fiului meu că o să lupt pentru el şi sora lui până la ultima picătură de energie"

Liviu Dragnea: "Am primit ameninţări, s-a dorit ca cineva din familia mea să fie arestat. Vreau să-i transmit fiului meu că o să lupt pentru el şi sora lui până la ultima picătură de energie"

21 Iul 2012   •   02:00
Liviu Dragnea: "Am primit ameninţări, s-a dorit ca cineva din familia mea să fie arestat. Vreau să-i transmit fiului meu că o să lupt pentru el şi sora lui până la ultima picătură de energie"

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a fost invitatul lui Victor Ciutacu, vineri seara, in cadrul emisiunii "Vorbe Grele", unde a declarat ca familia dansului a primit amenitari. De asemenea, a transmis un mesaj de incurajare fiului sau, spunandu-i ca va lupta pentru familia sa pana la ultima picatura de energie.

"Am o problema personala cu acest domn Basescu. Vreau sa va spun ceva si sa-i spun ceva. Ca de obicei, a fost prost informat si manipulat. Dar incepand de marti seara, este numai problema dumnealui. Faptul ca si-a permis sa tarasca memoria tatalui meu intr-o mizerie politica ma face sa nu-l uit niciodata. Nu-i niciun fel de amenintare, asa ceva nu se face. Eu acestui om nu i-am facut niciodata rau. Dar faptul ca pe tata nici macar nu-l lasa sa se odihneasca...Tatal meu a murit in 2004, eu am plecat din PD in 2001. Nu vreau sa comentez mai mult. Eu niciodata nu mi-am permis sa atac familia unui politician. Chiar daca a fost vreun subiect spumos, de atacat politic, m-am abtinut. Eu nu i-am amenintat familia, insa eu am primit amenintari. Acum trei saptamani de zile - o luna, s-a dorit ca cineva din familia mea sa fie arestat. Nu pot detalia. Dar le transmit tuturor sa se limiteze la mine. Si spun acum ceva pentru fiul meu, sa inteleaga ca este mare, ca trebuie sa fie mandru de mine si ca o sa ma lupt pana la ultima picatura de energie pentru ca el si sora lui sa traiasca intr-o tara libera. Incepand de marti, pentru mine nu mai exista limita. Si n-am nimic personal cu cineva. Dar in conditiile in care fetita mea vorbeste la telefon cu prietenul ei si la un moment dat spune: "asa nu ti-o mai pot spune la telefon"...Eu m-am ingrozit. Asta este statul si tara in care traim. Nu stiu daca acest om si-a dorit sa aduca Romania aici. Nu stiu daca s-a gandit ca o sa creeze un sistem monstru, cu care sa terorizeze populatia Romaniei. Vreau sa mai spun ceva tot pentru fiul meu: Sa tina minte ce i-am spus tot timpul. Ca si eu, ca orice roman adevarat, sunt nascut sa mor in picioare. Pentru ca romanii sunt nascuti sa moara in picioare. Sa tineti minte ce va spun in seara asta. Vor veni foarte multi tineri la referendum. Ceea ce se intampla acum pe internet este ceva devastator. Tineri care se incurajeaza sa vina la vot. Si asa cum ei au scapat Romania la Revolutie de un regim dictatorial, alta generatie de tineri va incheia acest proces. Inchei spunand ca nu ma sperie niciun fel de amenintare. La mine reactia este inversa", a spus Dragnea.

Inregistrarea emisiunii o puteti viziona aici.

×