x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Guţă, de URGENŢĂ LA SPITAL! Manelistul a suferit un preinfarct după ce a ieşit de la sala de forţă

Liviu Guţă, de URGENŢĂ LA SPITAL! Manelistul a suferit un preinfarct după ce a ieşit de la sala de forţă

12 Iul 2013   •   09:26
Liviu Guţă, de URGENŢĂ LA SPITAL! Manelistul a suferit un preinfarct după ce a ieşit de la sala de forţă

Manelistul Liviu Guţă trece prin clipe de cumpănă. Cântăreţul a fost internat de urgenţă aseară, la spitalul universitar. Se pare că artistul a suferit un preinfarct.

Liviu Guţă s-a simţit rău după ce a ieşit de la sala de forţă şi a sunat la 112. O ambulanţă l-a preluat de urgenţă şi l-a transportat la Spitalul Universitar, unde medicii au constatat că solistul suferise un preinfarct. Din fericire, starea lui este acum bună, fiind supravegheat atent de către medici, potrivit Realitatea Tv.

În vârstă de 34 de ani, Liviu Mititelu (pe numele lui real) a avut şi în trecut probleme de sănătate. Într-un interviu acordat în luna mai, cântăreţul povestea că doctorii i-au spus că are inima puţin întoarsă de la atâta grăsime şi că, dacă nu ţine o dietă corespunzătoare, riscă sa moară. La vremea respectivă, speriat de diagnosticul medicilor, Liviu a decis să slăbească şi a ţinut o perioadă o cură de slăbire destul de severă.

×