x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Luca, pus sub învinuire de DNA

Liviu Luca, pus sub învinuire de DNA

04 Oct 2011   •   12:00
Liviu Luca, pus sub învinuire de DNA

Prim-vicepresedintele CNSLR-Fratia Liviu Luca a fost pus sub invinuire, astazi, de procurorii anticoruptie in legatura cu semnarea unui contract de management de catre o societate a confederatiei sindicale cu o firma timisoreana privind preluarea in administrare a patrimoniului CNSLR.

La iesirea din sediul DNA, Liviu Luca a declarat ca a fost pus sub invinuire de catre procurori in legatura cu acest contract, dar ca nu intelege care este de fapt invinuirea ce i se aduce.

El a precizat ca firma confederatiei sindicale a incheiat un contract cu o alta firma privind managementul patrimoniului CNSLR-Fratia. Luca a mai spus ca printre clauzele contractuale este si aceea ca firma CNSLR-Fratia sa aduca profit firmei timisorene.

"Sincer sa fiu, nu inteleg despre ce este vorba. Se incheie un contract de management intre firma sindicatelor si o alta firma, cu obligatia ca firma sindicatelor sa aduca un profit, ca-l scoate, ca nu-l scoate, nu e treaba noastra. Nu vad care este problema", a spus Luca, potrivit Mediafax.

Liviu Luca a fost la DNA impreuna cu avocata Mariana Stefan, care il apara in acest caz.

In septembrie 2010, Liviu Luca a fost audiat in calitate de martor de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu privind favorizarea lui Nicolae Popa. Numele lui Liviu Luca in ancheta privind fuga lui Nicolae Popa - condamnat in lipsa la 15 ani de detentie pentru pagubirea a 300.000 de investitori la FNI - este legat de un transfer bancar, cont pentru care era imputernicit sa opereze.

×