x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape 50 de localități din Constanța, fără apă sau energie electrică

Aproape 50 de localități din Constanța, fără apă sau energie electrică

de Redacția Jurnalul    |    19 Noi 2023   •   11:20
Aproape 50 de localități din Constanța, fără apă sau energie electrică
Sursa foto: ISU Constanța

Pompierii constănțeni au primit peste 700 de apeluri la 112 care semnalau diverse situații de urgență. La această oră 46 de localități din județul Constanța sunt afectate de fenomenele meoteorologice, respectiv alimentarea cu apă și energie electrică.

„Până la ora 10:00 în această dimineață, dispeceratul ISU „Dobrogea” al județului Constanța a înregistrat peste 700 de apeluri la numărul unic de urgență 112 care semnalau diverse situații de urgență. Peste 200 de pompieri sunt la datorie, se află în teren pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună cu 35 de mijloace tehnice. Suntem susținuți și de echipaje de la Raja, RDS, ENEL, RAJDP, Primărie, SVSU, Poliția locală”, anunță ISU Dobrogea.

Pompierii au executat până la ora 10.00 peste 230 de misiuni, finalizate cu succes: 140 de copaci degajați, 40 autoturisme avariate, 30 acoperișuri smulse și degajate, alte situații.

„La această oră 46 de localități sunt afectate de fenomenele meoteorologice, respective alimentarea cu apă și energie electrică. În urma fenomenelor meteo extreme produse în cursul nopții nu au fost înregistrate victime. Situația este în dinamică, colegii sunt în teren și rămânem la datorie până la înlăturarea tuturor efectelor negative. Rugăm cetățenii să rămână la adăpost, să nu iasă din casă decât dacă situația o impune”, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: apă energie electrica