x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Localitati in bezna din cauza furtunii

Localitati in bezna din cauza furtunii

21 Noi 2004   •   00:00

Iarna s-a instalat confortabil in ultimele doua zile, zapada si vantul puternic din acest week-end afectand mai multe zone ale tarii.

Astfel, conform statisticilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, ieri, in jurul pranzului, 22 de localitati nu aveau energie electrica. Vantul a "zburat" acoperisuri, a afectat retelele electrice si de comunicatii, iar traficul de pe drumurile din mai multe judete a fost blocat de copaci smulsi din radacini. In Caras-Severin, s-au inregistrat pagube in localitatile Bocsa, Garana, Valiug, Vermes si Statiunea Semenic, unde au fost distruse ori avariate acoperisurile de la 12 apartamente, oficiul RomTelecom si sediile a trei firme. Portul Constanta Sud si canalul Sulina au fost inchise pentru navigatie, in timp ce traficul pe DJ 226 a fost oprit temporar in urma caderilor de arbori, in vreme ce in Timisoara a fost afectata reteaua electrica de troleibuze.

VIVTIMA A CAPRICIILOR VREMII
Un barbat de 41 ani din orasul Odobesti, Vrancea, a ajuns ieri in stare grava la Spitalul Baltazar din Bucuresti, dupa ce o usa metalica a cazut peste el, smulsa din tatani de vantul care a suflat cu furie in Vrancea. Ionel B. lucra la construirea unei hale mecanice si, la un moment dat, a fost surprins de rafalele puternice de pana la 90 kilometri/ora. Usa metalica a fost purtata ca o frunza pe o distanta de cativa metri si l-a strivit practic pe nefericitul muncitor, care a fost supus ieri unei interventii chirurgicale.

×
Subiecte în articol: observator