x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loto 6/49 - Se vor imparti 5 milioane de euro

Loto 6/49 - Se vor imparti 5 milioane de euro

05 Iun 2004   •   00:00

Mii de romani au luat cu asalt punctele de vanzare ale Loteriei Romane, pentru a-si cumpara bilete la tragerea speciala de maine.

In total, Loteria va pune la bataie premii in valoare de circa 5 milioane de euro.

Tragerea extraordinara Loto 6/49 a adunat un fond de castiguri impresionant ce ar putea fi comparat cu fondul de castiguri al loteriilor din strainatate.

Posibilitatea de a deveni miliardar cu numai 5 numere castigatoare este mai realizabila ca oricand. Acesta este posibil datorita regulamentului Loteriei, care precizeaza ca toate incasarile din aceasta saptamana impreuna cu reportul de la tragerea trecuta sa fie atribuite indiferent daca va exista sau nu castigator la prima categorie.

Banii vor fi repartizati in procente egale celorlalte categorii, astfel incat castigatorii la categoriile a II-a si a III-a ar putea imparti un fond de castiguri estimat la 4 milioane de euro. Cea mai mare suma castigata pana acum la categoria a doua s-a inregistrat la tragerea din 18 aprilie 2004 si a fost in valoare de 1.593.480.750 de lei.

1,5 milioane euro la categoria I

De saptamana trecuta au ramas sub forma de report 80 de miliarde de lei. Se vor adauga incasarile din aceasta saptamana putandu-se ajuge la un fond de castiguri urias: 200 de miliarde de lei, adica aproape 5 milioane de euro. Acestia ar urma sa fie repartizati astfel: categoria I (6 numere ghicite) - 1,5 milioane euro, categoria a doua (5 nume ghicite) 2,5 milioane de euro, categoria a treia (4 numere ghicite) un milion de euro. In cadrul premiului, castigatorii de la prima categorie au inclus in valoare un apartament in Bucuresti, iar cei de la categoria a II-a cate un autoturism Dacia Solenza. Pretul de participare pentru aceasta tragere este de 40.000 lei/varianta. Acest tarif se aplica numai la aceasta extragere extraordinara. (Alexandru Anghel)

Profilul castigatorului

Anul trecut, la 12 octombrie, aproape 70 de miliarde lei au fost impartiti de doi timisoreni, colegi de munca. Acestia sunt nascuti in zodia Taurului si pana sa castige au jucat cu perseverenta saptamana de saptamana aceleasi numere. Trei variante simple, cu numere reprezentand zile si ani de nastere ale membrilor familiilor, combinate cum au crezut ei mai bine.

Cum romanul este inventiv din nastere, incearca sa-si faca norocul cu mana lui, asa ca-si suna prietenii, strang fiecare cati bani au si joaca mai multe numere pe diferite variante. Cu toate astea este de notorietate faptul ca de cele mai multe ori premiul cel mare s-a acordat celor care au jucat pe varianta simpla de 6 numere, ceea ce demonstreaza ca norocul poate lovi pe oricine, nu numai pe aceia care au bani sa joace pe variante cu mai multe numere.
×
Subiecte în articol: observator milioane numere