x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loto 8/20 cu extrageri la fiecare 5 minute în țara vecină: Unde joacă românii

Loto 8/20 cu extrageri la fiecare 5 minute în țara vecină: Unde joacă românii

30 Ian 2023   •   14:20
Loto 8/20 cu extrageri la fiecare 5 minute în țara vecină: Unde joacă românii

Apariția platformelor de pariuri online a reprezentat un lucru cât se poate de bun pentru românii pasionați de loto. Aceștia nu mai sunt obligați să își facă timp pentru a ajunge la o agenție stradală ca să pună un bilet la jocurile organizate de Loteria Română. Acum, au la dispoziție zeci de loterii internaționale pe care pot paria prin numai câteva click-uri, de acasă sau de oriunde s-ar afla.

Operatorii online oferă zeci de jocuri organizate în lume, printre care și o loterie din țara vecină, Ungaria Putto 8/20. Este o loterie destul de căutată, având în vedere că pe site-urile de specialitate să găsesc și sfaturi Ungaria Putto.

Caracteristica principală a loteriei maghiare este că au loc extrageri non-stop, din 5 în 5 minute. Mai sunt și alte jocuri loto cu o asemenea frecvență a rundelor, însă ele nu se desfășoară 24 de ore din 24, ci iau pauză noaptea. Sunt extrase 8 numere din 20, cota medie pentru un bilet pe un singur număr fiind 2.40.

Această loterie este cea mai populară din Ungaria, în detrimentul Loto 5/90, datorită probabilității mai bune de câștig. Mai există și Ungaria Keno, care este o loterie de tipul 20/80, cu o singură extragere pe zi, la ora 20:00.

Recomandări pentru un joc organizat

La agențiile din România se pot pune până la 16 numere pe bilet, dintre care pot fi câștigătoare maxim 8. Nu există o strategie care să garanteze succesul, dar un joc organizat vă poate ajuta să fiți pe plus pe termen lung. Vă puteți construi un asemenea plan ținând cont de următoarele recomandări:

Alocați un buget fix pentru distracția la loto – rezultatul unei extrageri de loterie este aleatoriu și nu poate fi anticipat prin nicio metodă, chiar dacă unii jucători se raportează la statistică atunci când aleg numerele pe care le pun pe bilet. Câștigul depinde în exclusivitate de noroc. Așadar, puteți ghici numerele extrase, dar puteți și să nu le ghiciți. Cel mai bine este să fiți pregătiți pentru ce este mai rău și să nu alimentați contul cu o sumă mai mare decât vă permiteți să pierdeți. Alocați un buget fix în fiecare lună, iar dacă îl epuizați luați o pauză până luna următoare.

Țineți-vă emoțiile sub control – frecvența extragerilor (din 5 în 5 minute) este un punct forte pentru Ungaria Putto 8/20, dar, în același timp, poate reprezenta și un pericol pentru cei care se enervează atunci când pierd. Încercați să vă țineți emoțiile sub control, astfel încât să nu începeți să jucați la recuperare atunci când nu vă ies câteva bilete la rând. Extragerile se succed cu rapiditate și presiunea este mare, iar pe fondul supărării nu veți lua deciziile corecte. În cazul în care nu aveți încredere în stăpânirea de sine, puteți să setați un buget limită pentru fiecare zi. După limita este atinsă, softul nu vă mai lasă să pariați.

Jucați la casele de pariuri care oferă cele mai mari cote – cotele pentru același sistem diferă de la o agenție la alta, datorită faptului că fiecare operator practică o anumită marjă de profit. Astfel, un bilet cu un singur număr poate avea cota 2.40 la o casă de pariuri și 2.30 la alta. Diferența nu pare mare, dar cine pariază 100 de lei la prima agenție are un profit cu 10 lei mai mare. Pe termen lung, vorbim despre o sumă consistentă cu care sunt pe plus cei care studiază piața și joacă acolo unde au mai multe avantaje.

Concentrați-vă pe câștiguri mai mici, dar mai dese – toată lumea vrea să câștige mulți bani dintr-un singur bilet, dar nu este înțelept să mizați pe cote astronomice. Sunt mai multe șanse să ningă în luna mai decât să vă iasă un pariu cu cota 100000. În schimb, puteți experimenta destul de des emoția câștigului jucând bilete în sistem 1/16 sau 2/16. Până la urmă, contează doar sentimentul avut atunci când vedeți că un număr pe care ați pariat este afișat pe ecran, în timpul extragerii.

×