x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ​​​​​​​S-au finalizat lucrările la cele 4 locuri de joacă din Piața Circului de Stat

​​​​​​​S-au finalizat lucrările la cele 4 locuri de joacă din Piața Circului de Stat

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2023   •   21:45
​​​​​​​S-au finalizat lucrările la cele 4 locuri de joacă din Piața Circului de Stat

Reparațiile la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat au fost finalizate, a anunțat luni primarul general al Capitalei Nicușor Dan.

Acesta a mai transmis că până la finalul lunii iulie vom fi redeschise alte 2 locuri de joacă în Parcurile Bordei și Tineretului.

„În ceea ce privește Parcul Cișmigiu, unde echipamentele de joacă nu au mai putut fi reparate și trebuie înlocuite integral, vom atribui zilele următoare contractul pentru achiziția unor echipamente moderne, realizate din materiale de ultimă generație, cu un mare grad de finisare și care conferă o siguranță sporită în exploatare, complexitate și diversitate”, spune primarul.

Conform acestuia, pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, în perioada următoare va fi lansată procedura de achiziție pentru reabilitarea, modernizarea și/sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă.

Nicușor Dan susține că bugetul alocat pentru investiții și întreținere în parcurile pe care le are Primăria Capitalei în administrare se ridică la 169 de milioane de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: lucrări spaţii joaca