x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lucrările la Pasajul Muncii se vor finaliza la începutul lui 2012

Lucrările la Pasajul Muncii se vor finaliza la începutul lui 2012

13 Sep 2011   •   10:58

Directorul Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti, Madalin Dumitru, a anuntat ca lucrarile la Pasajul Muncii se vor finaliza la inceputul anului 2012.

Potrivit oficialului PMB, pana la acesta data a fost refacuta structura de rezistenta a pasajului, aflata intr-o stare de degradare avansata, scrie Agerpres. A fost refacuta hidroizolatia pasajului, iar la suprafata a fost amenajat un scuar verde dotat cu banci si o fantana arteziana.

El a spus ca in prezent se lucreaza la supralargirea bretelelor de acces in pasaj la doua si respectiv trei benzi pe sens in functie de segment, dar si la trotuare si la reabilitarea interioara a pasajului prin placare cu materiale estetice si fonoabsorbante precum si la reabilitarea zonei din punct de vedere urbanistic.

Directorul de la infrastructura a mai spus ca largirea se realizeaza pe soseaua Mihai Bravu cu acces in Calea Calarasi si, de asemenea, pe soseaua Mihai Bravu cu iesire la acelasi bulevard.

In cea de-a doua etapa se va executa refacerea liniei de tramvai si a carosabilului pentru accesul in intersectie, a mai informat Madalin Dumitru.

×