x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lupul, paznic la oi. Incendiul de la depozitele Gărzii Financiare a fost provocat de un angajat supărat pe viaţă

Lupul, paznic la oi. Incendiul de la depozitele Gărzii Financiare a fost provocat de un angajat supărat pe viaţă

09 Sep 2012   •   06:51
Lupul, paznic la oi. Incendiul de la depozitele Gărzii Financiare a fost provocat de un angajat supărat pe viaţă

Un inspector vamal a fost retinut pentru incendiul declansat, vineri seara, la depozitele Autoritatii Vamale din Bulevardul Timisoara, in urma caruia au ars 23 de masini confiscate.

Iulian Neculai Ioan, in varsta de 42 de ani, a fost retinut de politistii de la Sectia 25, iar procurorii au decis sa inceapa urmarirea penala impotriva acestuia, inspectorul fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.

Inspectorul a fost identificat pe camerele de supraveghere si este acuzat de distrugere prin incendiere. Din primele informatii, conform Romania TV, vamesul ar fi fost suparat pentru ca urma sa fie concediat.

Inspectorul Iulian Neculai Ioan a fost surprins de camerele video cand punea deliberat foc depozitelor. In plus, unii colegi spun ca l-au vazut cand a turnat benzina peste masini si chiar l-au filmat.

Inculpatul, care si-a recunoscut fapta, risca ani grei de inchisoare, mai ales ca focul de la depozitul Vamii s-a extins si la un depozit al unei firme private, care a estimat prejudiciul suferit la 150.000 de lei.

×
Subiecte în articol: incendiu arestat garda financiara inspector