x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mădălin Voicu a ajuns la Urgenţe cu dureri abdominale

Mădălin Voicu a ajuns la Urgenţe cu dureri abdominale

04 Ian 2012   •   10:16
Mădălin Voicu a ajuns la Urgenţe cu dureri abdominale

Deputatul Madalin Voicu a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, in noaptea de marti spre miercuri, acuzand dureri abdominale, iar medicii au stabilit ca a suferit o criza de colecist, cel mai probabil din cauza mancarurilor grele de sarbatori.

Deputatul Madalin Voicu s-a prezentat, in noaptea de marti spre miercuri, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, acuzand dureri abdominale.

"Am venit pentru ca ma durea sub coaste si, ca un om civilizat, vii la spital, nu stai acasa. Mi-a spus ca e o criza de colecist. Mi-a facut o ecografie, mi-a facut o perfuzie si acum m-am refacut. Cred ca de la atata mancare si bautura si stres am facut o criza de colecist", a declarat Madalin Voicu jurnalistilor, la iesirea din Urgenta.

El a spus ca a venit impreuna cu fiul si sotia la prieteni din Sibiu, unde intentioneaza sa mai stea cateva zile.

Madalin Voicu a afirmat ca, de obicei, este foarte atent cu ceea ce mananca, dar, de sarbatori, a mancat mai mult decat de obicei.

"Tot timpul sarbatorile iti provoaca tot felul de chestii. Unele te astepti sa apara, altele nu. Acum s-a intamplat. Eu sunt un om civilizat, nu stau acasa sa-mi pun pansamente sau comprese si am venit sa vad despre ce-i vorba. N-am mai avut probleme. Problemele survin in momentul, probabil, cand faci excese. Am facut excese, eu nemancand de obicei greu. Probabil ca de data asta mi-am permis sa fiu mai putin atent", a declarat deputatul Madalin Voicu.

Dupa cateva ore petrecute in Unitatea de Primiri Urgente, Madalin Voicu a parasit spitalul.

(Mediafax)

×