x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAE: Nu există informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului de lângă Veneția

MAE: Nu există informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului de lângă Veneția

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   08:28
MAE: Nu există informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului de lângă Veneția

„Nu există informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului”, transmite MAE, după ce un autocar a căzut marți de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția.

„Până la acest moment nu există informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului. Reprezentații oficiului consular mențin contactul cu autoritățile locale italiene, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în funcție de solicitări, conform competențelor legale. Până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost înregistrate solicitări de asistență consulară”, a anunțat marți noaptea Ministerul Afacerilor Externe.

Un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneția. Autoritățile spun că sunt zeci de victime, potrivit Sky News.

Cel puțin 21 de oameni au murit într-un accident de autocar în apropierea Veneției, în nordul Italiei, a anunțat primarului orașului, Luigi Brugnaro.

Se pare că alte 18 persoane sunt rănite în accidentul produs marți seară.

Primarul a descris accidentul ca o „tragedie cumplită”.

„Am decis imediat ca orașul să intre în doliu, în memoria numeroaselor victime care se aflau în autobuzul prăbușit", a scris Luigi Brugnaro pe rețelele de socializare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mae accident venetia