x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mafiot italian, prins la Bucuresti

Mafiot italian, prins la Bucuresti

de Radu Crivat    |    07 Sep 2005   •   00:00

Un membru al mafiei napoletane La Camorra, care era dat in urmarire internationala de autoritatile italiene pentru trafic de droguri, a fost capturat ieri de politistii bucuresteni. Potrivit IGP, traficantul italian se ascundea in zona cartierului Bucurestii Noi, unde locuia fara forme legale. Politistii au stabilit ca cetateanul italian intrase in tara la inceputul anului 2004 folosind o carte de identitate falsa. Traficantul era asociat la o firma din Romania, alaturi de doi conationali si un roman.

PERICULOS. Di Noia Augusto era urmarit international de autoritatile italiene pentru executarea unui rest de cinci ani si trei luni de inchisoare dintr-o pedeapsa de sase ani pentru trafic de droguri. Din datele furnizate Politiei Romane de autoritatile italiene, Di Noia Augusto este membru al organizatiei criminale La Camorra, care actioneaza atat in tara de origine, cat si in alte state din Europa, avand ca obiect de activitate atat producerea, cat si traficul ilicit de stupefiante. Italianul era dat in urmarire generala in Romania din data de 9 august 2005.

Di Noia Augusto urmeaza sa fie prezentat Curtii de Apel Bucuresti pentru emiterea mandatului de arestare provizorie, in vederea extradarii. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator