x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Magda Vasiliu, după moartea Cristinei Ţopescu: „Vad atata ipocrizie, atatea regrete exprimate peste tot de la persoane care in realitate stiu ca nu o placeau, incat mi e sila”

Magda Vasiliu, după moartea Cristinei Ţopescu: „Vad atata ipocrizie, atatea regrete exprimate peste tot de la persoane care in realitate stiu ca nu o placeau, incat mi e sila”

13 Ian 2020   •   16:26
Magda Vasiliu, după moartea Cristinei Ţopescu: „Vad atata ipocrizie, atatea regrete exprimate peste tot de la persoane care in realitate stiu ca nu o placeau, incat mi e sila”

Magda Vasiliu, fostă colegă a Cristinei Ţopescu, s-a arătat dezgustată de atitudinea anumitor persoane, care spun că sunt afectate de trecerea în neființă a jurnalistei. 

 

„Cand, dupa 4 luni de tacere pe facebook (luni in care nimeni nu m a intrebat ce fac) am povestit despre boala lui Vlad, a urmat o perioada in care zilnic primeam zeci de telefoane de la colegii din presa. Eram solicitata pentru interventii in emisiuni, mi se cereau declaratii etc etc. Apoi, cand subiectul s a invechit, nu m a mai cautat nimeni, in afara de cateva persoane. Degetele de la ambele maini mi ajung pentru a numara persoanele ramase alaturi. Dintre toti politicienii si personalitatile publice, singurul care mi a vorbit ca om, nu ca oficial a fost prim ministrul de atunci, Mihai Tudose. Nu simpatizez cu niciun partid, nu vreau sa fac osanale nimanui. Apoi, au fost alaturi de mine prietenele de o viata, cateva colege si, cam atat. Prieteniile virtuale ne dau senzatia ca suntem importanti pentru altii, ca altora chiar le pasa de noi...Noi ne linistim constiinta si avem senzatia ca facem ceva daca avem o reactie la postarile "prietenilor" virtuali si invers. In realitate suntem singuri. Fiecare cu viata lui. Iar excesul asta de socializare virtuala ne a transformat in niste solitari inadaptati, in niste automultumiti blazati, fericiti ca o poza retusata (sau nu) ne a adus nu stiu cate like uri. Cat despre disparitia prematura a Cristinei Topescu nu pot spune decat ca o regret. Nu am fost atat de apropiate incat sa mi permit sa vorbesc despre ea in aceste momente. In plus, vad atata ipocrizie, atatea regrete exprimate peste tot de la persoane care in realitate stiu ca nu o placeau, incat mi e sila”, a scris Magda Vasiliu, pe o reţea de socializare.

×