x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAI: 237 de drumuri judeţene blocate, 127 de localităţi izolate

MAI: 237 de drumuri judeţene blocate, 127 de localităţi izolate

08 Feb 2012   •   07:42

Potrivit datelor centrailzate ale MAI pentru ultimele zile, codul portocaliu a dus la blocarea a 237 de drumuri judetene si la izolarea a 127 de localitati. Cel mai mult au fost afectate judetele Vrancea, Braila, Ialomita, Buzau si Calarasi.

"Azi noapte am avut un tren blocat in gara Lehliu, cu circa 400 de persoane care au fost preluate cu 7 autobuze, s-a acrodat asistenta, dimineata s-a reluat transportul. Mai avem un tren blocat in localitatea C.A. Roseti, cu circa 700 de calatori, a fost redirijat, va merge prin Tecuci catre Bucuresti", a declarat secretarul de stat Mihai Capra.

La randul sau, primul ministru interimar Catalin Predoiu a precizat ca in unele judete si localitati situatia este critica. "In mijlocul urgiei actioneaza peste trei mii de angajati ai MAI, cu aproximatic o mie sase sute de autospeciale. De vreme ce codul portocaliu a fost prelungit pana pe 8 februarie, la ora 20, numarul celor care se vor lupta cu fortele naturii poate fi suplimentat cu peste 9.200 de lucratori", a anuntat Predoiu.

×