x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai bine de 200 de foşti angajaţi ai CET Iaşi protestează în faţa instituţiei

Mai bine de 200 de foşti angajaţi ai CET Iaşi protestează în faţa instituţiei

de Cristinel C. Popa    |    12 Mar 2012   •   09:21
Mai bine de 200 de foşti angajaţi ai CET Iaşi protestează în faţa instituţiei

Aproape jumatate din cei aproape 500 de fosti angajati disponibilizati in ultima perioada de la Centrala Electrica de Termoficare (CET) Iasi s-au strans si protesteaza in fata institutiei.

Ei sunt nemultumiti ca nu au primit salarii compensatorii odata cu concediarea si sunt hotarati sa protesteze zi de zi timp de cel putin o luna. Oamenii acuza Primaria Iasi ca au lasat institutia de izbeliste pentru a o falimenta si apoi au privatizat-o oferind-o firmei franceza Dalkia.

Organizatorii protestului au cerut initial de la autoritati permisiunea de a protesta in fata sediului Consiliului Local insa nu au primit aviz nefavorabil in acest sens. Printre protestatari se numara si o angajata de 55 de ani: “Sa ni se dea banii pe salariile compensatorii! Nu avem din ce trai, cu ce sa supravietuim o perioada. Am 34 de ani vechime la Regie.

Acum cine ma mai angajeza pe mine la varsta asta', s-a plans ea. Va reamintim ca incepand de la sfarsitul anul trecut la CET Iasi s-au facut disponibilizari in etape, ultimii vizati fiind la inceputul acestui an.

×