x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai mulţi copii aflaţi într-un autocar polonez au fost răniţi într-un accident produs pe DN 1

Mai mulţi copii aflaţi într-un autocar polonez au fost răniţi într-un accident produs pe DN 1

30 Aug 2011   •   09:33

15 copii si un adult aflati intr-un autocar polonez implicat, astazi, intr-un accident pe DN 1, in judetul Alba, au fost transportati la spital pentru investigatii medicale. Niciunul nu a fost ranit grav, anunta Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, Florin Zecheru, a declarat ca 15 copii din autocarul implicat in accidentul produs intre Sebes si Sibiu, in apropierea localitatii Calnic din judetul Alba, si unul dintre adultii insotitori au fost transportati la spital pentru investigatii medicale, insa niciunul dintre acestia nu este ranit grav.

Zecheru a spus ca cei mai multi dintre copii au suferit echimoze la fata, dupa ce s-au lovit de scaune, in momentul accidentului. Potrivit sursei citate, cei 15 copii si adultul transportati la spital vor fi supusi unor investigatii medicale amanuntite.

Zecheru a mai spus ca la locul accidentului au intervenit cinci ambulante si un echipaj SMURD, circulatia in zona fiind blocata pe un sens. In autocarul polonez se aflau 47 de copii, cu varste de pana la 14 ani, si sapte persoane adulte care ii insoteau.

×