x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mamă şi fiică, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Buzău

Mamă şi fiică, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Buzău

17 Noi 2010   •   10:25

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei buzoiene, comisarul Florina Crucianu, fetiţa a murit în ambulanţă, înainte de a ajunge în Capitală.

Iniţial, medicii de la Spitalul Judeţean Buzău au precizat că fata va fi transferată la spitalul din Bucureşti cu un elicopter SMURD; însă în final victima a fost transportată cu o ambulanţă.

Potrivit medicului Ion Drăghici, de la Spitalul Judeţean Buzău, fetiţa rănită în accidentul de miercuri dimineaţă avea o ruptură de organe, probabil de splină ori ficat, avea un traumatism cranian şi fracturi la mâini şi picioare.

UPDATE: Femeia accidentată pe trecerea de pietoni a murit, iar fiica acesteia, aflată în continuare în stare critică, urmează să fie transferată cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Buzău, medicul Ion Drăghici, femeia în vârstă de 30 de ani a murit, în pofida tuturor eforturilor medicilor de a o stabiliza. Medicii au încercat resuscitarea zeci de minute, în final constatându-se decesul.

Fiica sa în vârstă de patru ani, care a fost şi ea rănită în accidentul din această dimineaţă, este în stare critică, medicii susţinând că are o hemoragie internă.

O femeie de 38 de ani şi fiica acesteia în vârstă de 4 ani au fost grav accidentate în această dimineaţă pe o trecere de pietoni din cartierul rezidenţial Orizont din municipiul Buzău.

Femeia îşi ducea copilul la grădiniţă şi a fost lovită în plin de un şofer în vârstă de 27 de ani din Buzău, aflat la volanul unui automobil BMW.

Victimele au fost duse în stare gravă la Spitalul judeţean de urgenţă din Buzău.

"Şoferul a fost testat cu aparatul Drager şi nu se afla sub influenţa alcoolului, dar i s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările", a declarat pentru Agerpres agentul şef Amalia Vădescu, de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

×