x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama tinerei din Cernavodă ucise de soţ a fost găsită moartă în şifonier

Mama tinerei din Cernavodă ucise de soţ a fost găsită moartă în şifonier

03 Ian 2011   •   15:53

UPDATE: Mama tinerei din Cernavodă care s-a aruncat în Dunăre, alături de soţul său a fost găsită moartă, marţi seară, în locuinţa sa din Cernavodă.

Cadavrul femeii a fost gasit marţi seară, mai multe echipaje de Poliţie se află la faţa locului pentru a stabili dacă este vorba despre crimă sau sau sinucidere.

Poliţiştii au căutat-o pe femeie încă de ieri pentru a-i aduce la cunoştinţă decesul fiicei sale. Conform unor surse apropiate anchetei, cadavrul a fost descoperit de un prieten de familie, care a remarcat o pată de sânge pe covorul din dormitor şi a descoperit cadavrul femeii în şifonier.

Dublă sinucidere sau crimă? Un bărbat şi o femeie s-au aruncat de pe Podul de la Cernavodă

Poliţiştii din Constanţa care investighează moartea celor doi tineri, soţ şi soţie, din Cernavodă iau în calcul şi varianta ca bărbatul să o fi ucis pe femeie, luând-o în braţe împotriva voinţei ei şi aruncându-se împreună în Dunăre.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Gabriela Mitu de 22 de ani şi Bogdan Mitu de 31 de ani mergeau, luni, de la Feteşti la Cernavodă cu un autoturism Opel.

Cei doi erau din Cernavodă, dar locuiau de mai mult timp cu chirie în Feteşti. Pe drum cei doi soţi s-ar fi certat, ea l-ar fi ameninţat că ar vrea să se despartă de el, iar când au ajuns la Cernavodă, el a oprit maşina pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, a coborât din autoturism, a luat-o în braţe pe femeie împotriva voinţei ei şi s-au aruncat în apă.

Martor la incident a fost chiar fratele fetei, un băiat în vârstă de 14 ani, care le-a povestit anchetatorilor ceea ce s-ar fi întâmplat între soţii Mitu înainte de a dispărea în apă.

În jurul orei 14.40, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Navale Cernavodă au fost sesizaţi despre incident, astfel că o şalupă a pornit în căutarea celor doi. Trupul femeii a fost găsit în scurt timp, ea fiind îmbrăcată cu o geacă de fâş care a menţinut-o la suprafaţa apei.

Corpul bărbatului a fost căutat până la lăsarea întunericului, investigaţiile urmând să fie reluate în zilele următoare.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii continuă audierile şi investigaţiile în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

×
Subiecte în articol: sinucidere