x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mână criminală: Maşina unui poliţist, incendiată

Mână criminală: Maşina unui poliţist, incendiată

de Gabriela Mladin    |    26 Sep 2011   •   11:37

In creierii noptii, masina care apartinea unui politist de la Serviciul Politiei Rutiere Gorj, a sarit in aer. Autoturismul, marca BMW, seria 5, inmatriculat pe numele subofiterului de politie Aurel Leustean, a fost incendiata chiar in parcarea blocului de persoane necunoscute. 'La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Gorj care a lichidat focul. Incendiul a fost provocat intentionat de persoane neidentificate' sustine locotenentului Mihai Avramescu, purtator de cuvant al ISU Gorj.

'Se efectueaza investigatii de catre politisti, in vederea identificarii suspectilor. In cauza a fost deja format dosar penal pentru distrugere prin incendiere, avand in vedere ca din primele cercetari s-a stabilit ca focul a fost pus intentional', a confirmat si Inspectoratul Judetean de Politie Gorj.
Subofiterul de la Politia Rutiera, Aurel Leustean, are 38 de ani si considera ca prin acest gest cineva a incercat sa-i plateasca o polita, sustinand ca sub autoturism a gasit o sticla de benzina. Cat priveste pagubele, omul legii afirma ca BMW-ul este avariat in proportie de aproape 50%, neputand aproxima costurile reparatiilor.

×