x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maneaua românească "ZALELE", HITUL verii în Italia! Ascultă melodia care i-a înnebunit pe italieni (VIDEO)

Maneaua românească "ZALELE", HITUL verii în Italia! Ascultă melodia care i-a înnebunit pe italieni (VIDEO)

10 Iun 2013   •   11:55
Maneaua românească "ZALELE", HITUL verii în Italia! Ascultă melodia care i-a înnebunit pe italieni (VIDEO)

Agenţia italiană de ştiri ANSA scrie că viitorul hit al verii ar putea fi o melodie "made in Romania". Este vorba despre "Zalele", al cărei vdeoclip este dufuzat pe Youtube şi "i-a innebunit deja pe fani".

Maneaua este cântată de Claudia şi Asu.

"Genul muzical e manea de origine ţigănească şi din acest motiv a fost contaminată de multe stiluri muzicale latino şi asiatice. Maneaua este o sursă muzicală bogată, de sărbătoare şi foarte atractivă din punct de vedere comercial", scriu jurnaliştii de la ANSA.

Potrivit agenţiei de presa din Peninsulă "noul clip şi noua versiune au un potenţial internaţional.  Melodia e disponibilă şi în două versiuni dance remixate".

Melodia a ajuns în atenţia publicului italian după ce postul de radio “105” a difuzat-o în cadrul unei emisiuni de dimineaţă, "Tutto esaurito". "Am găsit hitul verii! Iată la ce ajută prietenia cu băieţii români, atunci când trebuie să găseşti o melodie!", anunţau realizatorii emisiunii pe pagina de Facebook.



×