x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Manelist dupa gratii

Manelist dupa gratii

30 Noi 2004   •   00:00

Dupa o ancheta laborioasa, politistii ilfoveni au reusit sa-i retina pe membrii unei bande care atacau tirurile pe soseaua de centura a Bucurestiului.

Pana in prezent, anchetatorii au reusit sa dovedeasca ca Marian Balcan, Paul Iova (zis Ion al lui Petrisor - organizator de spectacole pentru cantaretii de manele) si Viorel Stan au participat la doua talharii asupra unor soferi de tir turci.

STIL DE ATAC. Banda actiona la adapostul intunericului si se folosea de insemne false de politie. Astfel, soferii erau opriti cu ajutorul unui baston reflectorizant de politie. Doi indivizi in combinezoane negre si cu cagule ii incatusau, iar la gura si la ochi le puneau banda adeziva. Apoi erau dusi cu un Opel Vectra. La volanul tirului se urca un alt mebru al bandei. Astfel s-a actionat in doua cazuri, pe raza comunei 1 Decembrie din judetul Ilfov, in luna octombrie. Prima data talharii au fugit cu produse cosmetice in valoare de 1,5 miliarde de lei, iar a doua oara cu 160 de televizoare in valoare de peste 6 miliarde de lei. Politistii au reusit sa recupereze doar 12 televizoare de la Marian Balcan si Paul Iova, care au fost arestati. (Eduard Pascu)

×
Subiecte în articol: observator