x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mangalia / Jaf la o casă de pariuri

Mangalia / Jaf la o casă de pariuri

23 Feb 2009   •   00:00

O casă de pariuri dintr-o zonă centrală a municipiului Mangalia a fost spartă, în noaptea de duminică spre luni, hoţii furând dintr-un seif metalic 10.000 de lei. Conform Agerpres, autorii au reuşit să comită jaful şi să fugă, în condiţiile în care casa de pariuri era prevăzută cu sistem de alarmă şi era monitorizată de o firmă de pază.



Şeful Poliţiei Mangalia, comisar şef Nicolae Pescaru, a declarat, pentru AGERPRES, că hoţii au decuplat sistemul de alarmă, agenţii de pază neputând acţiona odată cu comiterea spargerii. Atacatorii au pătruns în casa de pariuri prin forţarea cu un levier a uşii de la intrare, a menţionat poliţistul.

Pe 12 februarie, casiera unei case de schimb valutar din localitatea Mihail Kogălniceanu a fost spitalizată după ce, la terminarea programului de lucru, a fost atacată pe stradă de doi indivizi. Femeia a fost lovită cu un lemn peste faţă, agresorii smulgându-i apoi geanta de pe umăr şi fugind. Deşi aceştia credeau că vor găsi în geantă încasările din timpul zilei, casiera avea în poşetă doar 14 lei. Pe 24 ianuarie, angajata unei case de schimb valutar din Constanţa a ajuns la spital rănită la cap, după ce a fost atacată de doi indivizi, cu o sabie artizanală, în timpul orelor de serviciu. Agresorii au furat 3.000 de euro şi aproape 30.000 de lei şi au fugit. La sfârşitul anului trecut, un alt jaf s-a produs, la Mangalia, când casiera unei case de schimb valutar a fost ameninţată cu un pistol de doi indivizi mascaţi, armă ce s-a dovedit a fi de jucărie. Femeia a fost obligată să le dea celor doi banii din seiful firmei, în sumă totală de 45.000 de lei.

×
Subiecte în articol: romania