x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MANIPULAREA grosiera a unui DILETANT in Der Spiegelonline

MANIPULAREA grosiera a unui DILETANT in Der Spiegelonline

de Dan Constantin    |    13 Mar 2016   •   09:51
MANIPULAREA grosiera a unui DILETANT in Der Spiegelonline

Un ziarist liber de contract lansaeza un atac dur  la adresa institutiilor care i-au retras Ordinul Steaua Romaniei lui TOKES LASZLO.

Supararea lui Keno Verseck este gazduita de  varianta on line  a publicatiei Der Spiegel si este preluata cu mare rapiditate , dar selectiv, de site-uri din Romania. Majoritatea preluarilor DIN ROMANIA  au varianta prescurtata a textului care restrang referirile la TOKES, PREZENTAT  in varianta germana de KENO VERSECK ca SALVATORUL ROMANIEI DIN COMUNISM. In varianta din DER SPIEGELONLINE partea finala il balacareste pe Klaus Iohannis si aceasta a fost preluata integral de  publicatiile din Romania. Hotnews a beneficiat prima de traducere si a dat-o pe piata.

Autorul Verseck nu este la prima operatiune de manipulare si de prezentare mincinoasa a realitatii românești. În 2012 S-A AFLAT ÎN CORUL DE PROPAGANDISTI CARE BOCEAU PENTRU NENOROCIREA SUSPENDARII LUI BASESCU. ȘI RASPANDEAU MESAJE IN ACEST SENS.

Avea atunci opinii de la EKSTEIN KOVACS, MONICA MACOVEI si LAURA STEFAN.

Prin 2007 freelăncierul de profesie ciugulea banuti de pe la ICR. Ca sa-l tavaleasca pe Iohannis are nevoie in 2016 de opinia lui Tismaneanu. Ciupind o fraza de ici, una de colo  articolul folosit ACUM de basism intr-o operatiune tipica de manipulare este in esenta o ODA PENTRU TOKES, definit ca APARATORUL MINORITATII MAGHIARE DIN ROMANIA.

PENTRU A OCOLI ESENTA ARTICOLULUI BASISTII AU PERIAT TEXTUL LUI VERSECK.

 

 

×