x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Manţog, din puşcărie în spital

Manţog, din puşcărie în spital

de Gabriela Mladin    |    09 Aug 2012   •   07:31
Manţog, din puşcărie în spital

Fostul lider al PDL Gorj si fost secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Ionel Mantog, a fost scos, seara trecuta, din penitenciar si adus de urgenta la Spitalul Judetean din Targu-Jiu. Nu se stie ce s-a intamplat cu fostul demnitar in celula, insa el a fost spitalizat de urgenta, urmand ca astazi medicii sa se pronunte asupra afectiunilor neurologice de care sufera.

Ionel Mantog se afla internat la sectia Neurologie a Spitalului Judetean din Targu-Jiu. El a fost adus miercuri seara de gardineii penitenciarului, dupa ce ar fi suferit o pareza. Urmeaza ca in cursul acestei zile sa-i fie efectuate mai multe investigatii medicale, pentru a fi diagnosticat. Apoi, o comisie de medici se va pronunta asupra ramanerii in spital a lui ionel Mantog sau intoarcerea in penitenciar, daca acest lucru nu-i va pune in pericol viata. O alta varianta, care tine tot de rezultatul investigatiilor medicale, este transferarea sa intr-un penitenciar spital.
Ionel Mantog a ajuns la Spitalul Targu-jiu, la o luna de la incarcerea sa. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals in dosarul stramutatilor de lux. Este acuzat ca din banii companiei lignitului si-a construit vila, falsificand mai multe documente. Faptele au fost savarsite in 2000, cand Mantog era director comercial la Compania Nationala a Lignitului Oltenia. Atunci s-ar fi folosit de informatiile din interiorul companiei in scop persoal.

×