x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maramureş: Ţigări de contrabandă şi pistol descoperit la un control în trafic

Maramureş: Ţigări de contrabandă şi pistol descoperit la un control în trafic

10 Aug 2010   •   00:00

Poliţiştii de frontieră din cadul IJPF Maramureş au descoperit asupra a două persoane în comuna Câmpulung la Tisa ţigări de contrabandă şi un pistol cu bile de cauciuc.



Purtătorul de cuvânt al IJPF Maramureş, Radu Lung, a declarat, marţi, că un echipaj al poliţiei de frontieră a observat pe raza localităţii Câmpulung la Tisa pe S.Cornel de 23 ani în timp ce ieşea din curtea imobilului său cu două colete voluminoase. Acesta a înmânat coletele lui H.Marius de 35 ani din oraşul Cluj-Napoca care le-a încărcat în autoturismul pe care îl conducea.

Autoturismul a fost oprit imediat în trafic, iar în urma controlului efectuat au fost descoperite, disimulate în două genţi, 700 pachete ţigări de provenienţă ucraineană marca Viceroy.

Trecându-se la un control amănunţit, în autoturismul în cauză a mai fost descoperit şi un pistol cu bile de cauciuc, aparţinând conducătorului auto.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 6.000 lei a fost confiscată, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor.

De asemenea,notează Agerpres, se efectuează cercetări şi cu privire la legalitatea, provenienţa şi deţinerea armamentului descoperit.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit dosar penal cetăţenilor S.Cornel şi H. Marius pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

×
Subiecte în articol: observator