x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfaturi de la Ciolacu: „Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri!”

Sfaturi de la Ciolacu: „Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri!”

de Redacția Jurnalul    |    19 Noi 2023   •   18:20
Sfaturi de la Ciolacu: „Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri!”
Sursa foto: Hepta

Premierul Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe șoferi, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, să nu se urce la volan dacă au băut sau dacă au consumat droguri: „Promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi”.

„Susțin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorități sau de participanți la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieți pe șosele. Avem obligația de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile și bărbații victime ale tragediilor circulației rutiere! Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El amintește că luni va avea loc dezbaterea ”#LegeaAnastasia. Drumul către viață”.

„Împreună - stat, mediu privat, ONG-uri, cetățeni - promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi! Nn te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu droguri