x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marea căutare a ticăloşilor: azi, Elena Udrea

Marea căutare a ticăloşilor: azi, Elena Udrea

07 Sep 2010   •   00:00

În 2007, Norica Nicolai (PNL), Olguţa Vasilescu (PRM) şi Elena Udrea (PD) au dezbătut problema majorării pensiilor. Elena Udrea era de părere că adoptarea Legii pensiilor este rezultatul unui troc politic şi că majorarea din 2007 este posibilă doar datorită fostului ministru al Muncii, democratul Gheorghe Barbu.



"Programul a fost respectat întocmai, în ceea ce priveşte Ministerul Muncii, s-au făcut recalculările pensiilor pe timpul guvernării PD şi, dacă punctul de pensie se va majora cu 5% în acest an, acest lucru se întâmplă datorită ministrului Barbu, care a prevăzut aşa ceva în bugetul pentru 2007. Aşadar numai pentru că programul de guvernare a fost urmat punct cu punct se poate realiza această majorare", a declarat Elena Udrea.



Totuşi Elena Udrea, era convinsă că nu vor exista resurse necesare pentru majorarea pensiilor prevăzută pentru ianuarie 2008. Elena Udrea a concluzionat atunci, că în ciuda faptului că "PSD dictează Guvernului Tăriceanu ceea ce trebuie făcut, din acest lucru iese şi ceva pozitiv".

realitatea.net

×
Subiecte în articol: politic