x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Margareta Pâslaru: Cornel Fugaru era o personalitate foarte pregnantă

Margareta Pâslaru: Cornel Fugaru era o personalitate foarte pregnantă

13 Iul 2011   •   12:29
Margareta Pâslaru: Cornel Fugaru era o personalitate foarte pregnantă

Cantareata Margareta Paslaru a declarat despre compozitorul Cornel Fugaru ca acesta era "o personalitate pregnanta", care a avut generozitatea de a-si impartasi talentul si cunostintele elevilor sai.

Margareta Paslaru si-a amintit ca l-a vazut recent pe Cornel Fugaru, la adunarea generala a Uniunii Compozitorilor din Romania. "Arata foarte bine atunci si am vrut sa pastrez acea imagine a lui", a spus cantateata, care a mentionat ca va scrie despre compozitor si in cartea autobiografica la care lucreaza.

"Ne cunosteam din anii '60, am avut colaborari si turnee... cu Anda Calugareanu... avem multe amintiri", a spus Margareta Paslaru. "Era atat de pregnanta personalitatea lui... avea foarte multi elevi, avea o generozitate de a-si impartasi cunostintele" a mai spus cantareata, potrivit Mediafax.

Compozitorul Cornel Fugaru a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenta Elias din Bucuresti, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave, potrivit reprezentantilor unitatii sanitare.

×