x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Leuştean (rănit în Colectiv): Viaţa e ca un fir de nisip, o poţi pierde instantaneu fără să ştii când

Marian Leuştean (rănit în Colectiv): Viaţa e ca un fir de nisip, o poţi pierde instantaneu fără să ştii când

12 Noi 2015   •   15:00
Marian Leuştean (rănit în Colectiv): Viaţa e ca un fir de nisip, o poţi pierde instantaneu fără să ştii când

Marian Leuştean, rănit în incendiul de la club Colectiv şi internat în prezent la Spitalul Bagdasar Arseni, spune că nu trebuie uitat niciodată ce s-a întâmplat în seara zilei de 30 octombrie pentru că "cea mai importantă resursă nu este nici petrolul, nici banii, ci oamenii".

"Nu trebuie să uităm aşa ceva. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple într-un stat civilizat, aşa ceva nu trebuie să se întâmple nicăieri, pentru că au murit oameni. Cea mai importantă resursă nu este nici petrolul, nici banii, ci oamenii. Noi nu îi vom uita niciodată pe acei rockeri care au fost la concert, pe acei oameni deosebiţi şi vom dedica în fiecare an câte un concert comemorativ", a spus Marian Leuştean într-o declaraţie acordată jurnaliştilor la Spitalul Bagdasar Arseni.

"Moartea este foarte urâtă", a completat el. "Viaţa este ca un fir de nisip, o poţi pierde instantaneu fără să ştii când", a spus Marian Leuştean.

"Starea de spirit noi încercăm să o menţinem cât mai bună. Acceptăm lesne să râdem, să ne bucurăm de viaţă, pentru că am văzut că moartea este foarte urâtă. Viaţa este ca un fir de nisip, o poţi pierde instantaneu fără să ştii când. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună, de fiecare moment peste care am trecut. Mi-am schimbat optica. Este mult mai plăcut să te bucuri decât să urăşti, este mult mai plăcut să faci un dar decât să iei ceva de la altcineva, este mult mai benefic să râdem decât să plângem", a afirmat Marian Leuştean.

El a subliniat că pacienţii internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni sunt trataţi "extraordinar". "Cine spune că sistemul medical românesc nu este bine pus la punct nu cunoaşte nimic. În acest spital am fost trataţi din prima clipă ca membri ai familiei. Suntem copiii dânşilor. Sunt doctori care au stat câte trei zile în gardă, au avut grijă de noi să arătăm aşa", a mai spus pacientul.

×
Subiecte în articol: marian leustean