x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Vanghelie, audiat la DNA

Marian Vanghelie, audiat la DNA

04 Oct 2011   •   08:03
Marian Vanghelie, audiat la DNA

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit primelor informatii, se pare ca primarul va da o declaratie in calitate de martor.

Marian Vanghelie a ajuns la DNA in jurul orei 10:50.

Edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a prezentat, astazi, la sediul DNA, unde a fost audiat de procurori, ca martor intr-un dosar legat de activitatea Primariei. "Au fost niste intrebari normale despre toata activitatea institutiei pe care o conduc", a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie a ajuns la DNA in jurul orei 10:50.

"Este vorba despre activitatea Primariei. Economatele nu au nicio legatura. Au fost niste intrebari normale despre toata activitatea institutiei pe care o conduc: cum se repartizau fondurile in cadrul bugetului local si care erau procedurile. Lucruri standard...", a spus Vanghelie, la iesirea de la DNA.

Intrebat din partea cui au venit reclamatiile, edilul Sectorului 5 a raspuns: "Noi ne reclamam toti, incontinuu".

In legatura cu dosarul, Vanghelie a spus ca nu stie despre ce e vorba. "Nu stiu. Ma includeti in parti juridice si pot sa ma incurc. Eu inteleg mai greu. Ma duc acum acasa, stau linistit, imi fac un remember si imi dau seama ce am inteles, ce n-am inteles. Vreti sa mai gresesc iar sa zic 'almanahe' sa dati titlu mare, subliniat? Asa ca trebuie sa fiu atent", a conchis Vanghelie.

×