x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marica: Până pe 18 noiembrie, când se poate declanşa greva, este posibil să fie proteste spontane

Marica: Până pe 18 noiembrie, când se poate declanşa greva, este posibil să fie proteste spontane

11 Noi 2010   •   00:00

Preşedintele Alianţei Sed Lex, Vasile Marica, a declarat, ieri, că până pe 18 noiembrie, dată după care ar putea fi stabilită greva generală în administraţie, este posibil să aibă loc proteste spontane, oamenii fiind nemulţumiţi că nu îşi primesc stimulentele.

Marica consideră de neînţeles decizia preşedintelui de a trimite spre reexaminare Parlamentului Legea privind aprobarea OUG 1/2010 privind stimulentele, pe de o parte pentru că s-a răzgândit şi nu mai vrea să fie introduse în salariu stimulentele, ci eliminate, iar pe de altă parte pentru că spunea că nu ştia de aceste stimulente până acum două luni.

"Noi am fost de acord cu preşedintele ca să băgăm în salariu aceste stimulente, dar acum el vrea anularea totală a acestora. Este de neînţeles, nu mai înţelegem nimic", a spus Marica pentru Mediafax.

Liderul "Sed Lex a precizat că angajaţii care primeau aceste stimulente vor fi foarte afectaţi, pentru că aşteptau legea care să prevadă acordarea acestor stimulente şi acum află că este pobil să nu le mai primească deloc.

"În aceste condiţii, până pe 18 noiembrie, când se va hotărî în cadrul Consiliului Naţional data grevei generale, este posibil să fie acţiuni spontane la care nu ne vom putea opune", a subliniat Marica.

×
Subiecte în articol: observator