x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marina Dina nu se poate dezlipi de televizor nici la mare

Marina Dina nu se poate dezlipi de televizor nici la mare

02 Aug 2010   •   00:00
Marina Dina nu se poate dezlipi de televizor nici la mare
5849-128266-marinatelevizor.jpgAflată în vacanţă la mare fără prieten, Marina Dina (foto), re­venită recent în postul de asistentă a lui Mihai Morar, îşi pe­trece timpul într-un mod cât se poate de... domestic. Deşi, de câte ori iese din cameră, ochii tuturor sunt aţintiţi spre ea, Ma­rina îi ţine pe toţi la distanţă din priviri, pentru a se dedica puţin plajei şi mult mai mult televizorului.

"În perioada în care n-am mai fost la «Răi, da' buni», nu m-am putut uita la nici o emisiune, îmi făcea rău gândul că oamenii care până de curând făceau parte din viaţa mea de zi cu zi erau dintr-o dată parte din trecutul meu. Însă acum, că ştiu că din toamnă revin la Antena 2, am o stare de spirit minunată, aşa că acum nu prea mă pot dezlipi de televizor", spune ea. Începând cu 2 august, telespectatorii pot urmări grila de vară a postului: Oana Mareş intră cu "It's Show Time" de la 16:45, "Hanu'lu Tatu" se "deschide" începând cu ora 18:00, urmează, de la 19:30, "Răi, da' buni", apoi "Agentul VIP" şi zilnic, de luni până vineri, începând cu 22:15, Diana Munteanu prezintă "Conferinţa de presă".

Într-una din zile, pentru a sparge rutina, Marina s-a gândit să închirieze un Ferrari - amatorii de senzaţii tari aflaţi pe Litoral au această posibi­litate. "Mie mi-e teamă să merg cu viteză, dar m-am gândit să nu ratez ocazia de a fi la volanul unei aşa o bijuterii de maşină, chiar şi doar pentru o oră. Am urcat alături de un domn, care mi-a arătat cum să conduc. Şi râd acum când îmi aduc aminte de ce s-a întâmplat. De obicei, conduc descălţată, ca să simt pedalele. De data asta însă mi-a fost ruşine să-mi dau sandalele jos. Şi mi-era teamă rău să nu apăs prea tare pe acceleraţie, să nu fac vreo boacănă cu maşina asta atât de puternică. Până la urmă, am lăsat ruşinea la o parte, i-am spus domnului că mă voi descălţa şi m-am descurcat mai mult decât onorabil, iar experienţa a fost extraordinară." 

×
Subiecte în articol: mass-media