x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marius Locic s-a prezentat la DNA în dosarul senatorului Cătălin Voicu

Marius Locic s-a prezentat la DNA în dosarul senatorului Cătălin Voicu

14 Dec 2009   •   00:00
Marius Locic s-a prezentat la DNA în dosarul senatorului Cătălin Voicu

Omul de afaceri Marius Locic s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în legătură cu dosarul în care procurorii îl cercetează pentru trafic de influenţă pe senatorul PSD Cătălin Voicu. UPDATE: Procurorii anticorupţie au dispus ca omul de afaceri Marius Locic să nu poată părăsi Capitala timp de 30 zile.



UPDATE. Interdicţia de a părăsi localitatea a fost impusă după ce acesta a fost audiat în dosarul în care senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă. Marius Locic a fost audiat timp de aproximativ patru ore de procurorii anticorupţie, fiind prezent şi avocatul lui Cătălin Voicu. Apărătorul senatorului PSD a declarat presei, la ieşirea din sediul DNA, că Marius Locic a dat o "declaraţie amplă" în dosarul în care i-ar fi cerut lui Voicu să intervină în favoarea lui.

Vineri, procurorii anticorupţie au dispus faţă de Cătălin Voicu obligarea de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, senatorul PSD fiind cercetat pentru trafic de influenţă. În ordonanţa procurorilor prin care senatorului Voicu i s-a interzis să părăsească Capitala, i s-a impus, de asemenea, să nu intre în contact cu mai multe persoane.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de mai mulţi membri PSD, un avocat şi un judecător, informează Mediafax.

Senatorul PSD Cătălin Voicu a declarat, vineri, că nu are voie să ia legătura cu Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie şi Dan Ioan Popescu, consilierul PSD Ioan Năstase şi avocatul Cezar Bivolaru.

Procurorii DNA efectuează cercetări în cazul senatorului PSD Cătălin Voicu pentru că ar fi pretins şi primit bani de la oameni de afaceri pentru soluţionarea favorabilă a unor cauze civile şi penale aflate pe rolul organelor judiciare.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează cercetări penale faţă de inculpatul Cătălin Voicu, senator, în sarcina căruia s-au reţinut două infracţiuni de trafic de influenţă", se arăta într-un comunicat de vineri al DNA.

Omul de afaceri Marius Locic deţine mai multe companii de media, imobiliare si de constructii.

×
Subiecte în articol: observator