x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marta, căutat şi-n gaură de şarpe

Marta, căutat şi-n gaură de şarpe

25 Iun 2012   •   16:02
Marta, căutat şi-n gaură de şarpe

Iata raspunsul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) la solicitarea facuta de Jurnalul National catre Ministerul de Interne in legatura cu disparitia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar.
Reamintim ca disparitia lui Marta a fost semnalata in data de 21 mai de catre sotia acestuia. Mai mult, la data de 1 iunie, intrebat de jurnalisti daca sunt informatii noi despre acest caz, ministrul Ioan Rus a declarat ca "nu sunt deocamdata informatii, dar vor fi'. In solicitarea facuta ne interesa sa aflam daca, intr-un final, au aparut informatiile pe care le asteapta si domnul ministru, dar si opinia publica interesata in acest caz. Raspunsul IGPR "ne-a luminat' pe deplin.Am inteles: toata lumea il cauta pe fostul sef de cabinet al lui Blejnar si-n gaura de sarpe...


De la IGPR citire:
"In referire la cererea dumneavoastra prin care solicitati informatii privind disparitia domnului Marta Codrut, adresata Ministerului Administratiei si Internelor si remisa Inspectoratului General al Politiei Romane, Centrul de Informare si Relatii Publice din I.G.P.R. este imputernicit sa va comunice urmatoarele:

Politistii desfasoara, in prezent, mai multe activitati investigative specifice pentru depistarea persoanei disparute.

Persoana in cauza a fost data in urmarire nationala, la data de 25 mai a.c., ca urmare a sesizarii disparitiei in imprejurari suspecte. De asemenea, odata cu darea in urmarire nationala a fost introdusa si o alerta in Sistemul Informatic Schengen.

Totodata, la data de 30 mai 2012, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin Biroul National Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala a solicitat urmarirea internationala, prin Interpol a acesteia.

Pentru alte detalii, intrucat cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, va rugam sa va adresati structurii respective', se precizeaza in raspunsul primit la solicitarea noastra.

×