x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Masaj în mare la Sulina

Masaj în mare la Sulina

16 Aug 2009   •   00:00

Un kinoterapeut din oraşul Alexandria le oferă turiştilor care ajung pe plaja de la Marea Neagră din oraşul Sulina masaj chiar în apa mării. În vârstă de 26 de ani, Florentin Cristinel Gîgiu a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Craiova, specializarea "Kinetoterapie", el practicând ani la rândul handbal de performanţă.



El îşi aminteşte că a mai fost la Sulina atunci când avea şapte ani, anul acesta el ajungând în cel mai estic oraş al ţării pe data de 2 iunie. Atunci a decis să îşi facă o masă pe care să ofere şedinţe de masaj. "Am venit la Sulina pentru că nu-mi place aglomeraţia. Omul trage la relaxare. Or, ce poate fi mai relaxant decât un masaj în mare? Am avut foarte mulţi clienţi, unii chiar vedete, dar nu le voi spune numele din respect pentru meseria pe care o practic. Voi sta până când vremea va fi bună, dar din câte văd eu se răceşte tot mai mult şi cred că voi pleca în curând. Anul viitor însă mă voi întoarce şi poate că voi oferi altceva inedit", afirmă Cristi Gîgiu, citat de Agerpres ;i preluat de Antena3.

Iniţial, masa de lemn pe care cei interesaţi sunt invitaţi la o şedinţă de masaj era aşezată pe nisip, lângă scările unui post de observaţie pentru salvamari, ulterior el decizând să ofere clipe de relaxare turiştilor chiar în mare. "Aici, la Sulina, nu mă deranjează nimic când sunt în apa mării. Îmi place să merg la farul vechi din mare şi în vara aceasta am ajuns deja de câteva ori. Mă relaxează drumul cu barca până acolo şi chiar pescuitul", mai spune Cristi Gîgiu.

Pentru masaj persoanele interesate trebuie să plătească un leu pe minut, pentru veniturile câştigate astfel el plătind taxe la bugetul de stat. "Îmi plătesc dările undeva în Oltenia, cu regularitate. Mi se spune care este suma şi achit. Nu-mi permit să fiu în afara legii", afirmă kinetoterapeutul.

×
Subiecte în articol: observator