x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carnagiu la ieșire din 2 Mai: O mașină a intrat în plin într-un grup de 8 pietoni. Doi tineri de18 şi 20 de ani au murit. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Era drogat

Carnagiu la ieșire din 2 Mai: O mașină a intrat în plin într-un grup de 8 pietoni. Doi tineri de18 şi 20 de ani au murit. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Era drogat

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   09:06
Carnagiu la ieșire din 2 Mai: O mașină a intrat în plin într-un grup de 8 pietoni. Doi tineri de18 şi 20 de ani au murit. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Era drogat
Sursa foto: Observatornews.ro

Două persoane au murit și altele au fost rănite, sâmbătă dimineața, după ce o mașină a intrat într-un grup de tineri care se deplasa pe partea carosabilă, în stațiunea 2 Mai, din județul Constanța.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:00, pe DN39 E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din 2 Mai. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp, la Vama Veche.

Doi tineri au murit spulberați de o mașină, la ieșirea din 2 Mai

Un bărbat și o femeie, ambii cu vârsta cuprinsă între 18-20 de ani, pietoni, au decedat, fiind diagnosticați cu politraumatism și leziuni incompatibile cu viața. O tânără de aproximativ 20 de ani, conștientă, policontuzionată cu traumatism de membre superioare a fost transportată la Spitalul din Mangalia. De asemenea alți doi bărbați de aproximativ 20 de ani conștienți, policontuzionați au fost transportați la Spitalul din Mangalia. Trei persoane de sex masculin, de aproximativ 19-20 ani, fără leziuni, au refuzat transportul la spital.

Șoferul a fugit de la locul accidentului. Era drogat

Potrivit IPJ Constanța, șoferul a fugit de la locul accidentului. 

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis polițiștii constănțeni.

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

2 Mai

 

×
Subiecte în articol: accident mortal 2 mai