x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum ajung tinerii să ocupe poziții de Manager în companii?

Cum ajung tinerii să ocupe poziții de Manager în companii?

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   17:15
Cum ajung tinerii să ocupe poziții de Manager în companii?

Tinerii au nevoie de pregătire practică pentru a intra în piața muncii. +350 studenți și profesori universitari din țară au participat în ultimele luni în programul gratuit FUTURE Manager organizat alături de echipa McDonald’s România.

Ce face un manager, cum devii liderul unei echipe sau cum te angajezi în piața muncii au fost doar câteva dintre temele de bază ale întâlnirilor practice dintre tineri – profesori – echipa companiei. „Noua generație abordează munca într-un mod nou, iar la fel se întâmplă și când vine vorba despre o poziție de manager.” declară echipa companiei McDonald’s România cu care am discutat despre cum ajutăm tinerii să fie mai pregătiți pentru ce se întâmplă în câmpul muncii și pentru poziții de leadership.

Cum văd tinerii de astăzi o poziție de leadership și management din experiența voastră?

Noua generație abordează munca într-un mod nou, iar la fel se întâmplă și când vine vorba despre o poziție de manager. La McDonald’s, avem mulți manageri tineri care fac o treabă minunată și care cresc în permanență. O parte dintre tinerii manageri s-au alăturat companiei în cadrul programului Manager Trainee, având parte de o experiență de învățare și dezvoltare accelerată, însă alții au făcut tranziția către o poziție managerială din poziția de lucrător comercial, barista sau responsabil ospitalitate.

Comunicat furnizat și asumat de Mediafax

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18010

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mcdonald s manager