x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STB anunță modificări de trasee, duminică, pentru în timpul desfășurării meciului România-Andorra

STB anunță modificări de trasee, duminică, pentru în timpul desfășurării meciului România-Andorra

de Redacția Jurnalul    |    15 Oct 2023   •   06:00
STB anunță modificări de trasee, duminică, pentru în timpul desfășurării meciului România-Andorra

Duminică, în zona Arenei Naționale, unde se va disputa partida România-Andorra, se vor aplica măsuri de reorganizare a circulației începând cu ora 15.00. STB anunță modificări de trasee.

STB SA modifica funcționarea următoarelor linii:

Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul modificat de restricțiile impuse de „Maratonul Internațional București – 2023” (între terminalul „Piața Rosetti” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Totodată, programul de funcționare a liniilor de transport public 40, 55, 86, 104 și 335 va fi prelungit până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor după finalizarea evenimentului sportiv.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: meci Arena Naţională stb